Sms Ne Norvegji

Gratis Sms  eshte nje nder platformat me te njohura per te derguar sms falas ne Norvegji, e cila ka me shume se 1.5 milion perdorues. E thjesht ne perdorim si per privat ashtu edhe per biznese qe duan te dergojne sms online.

Linku - gratis-sms.no

Sms falas me Linjen 1188

Line 1188 eshte nder sitet e vetme qo ju ofron dergimi e sms falas ne Republiken Ceke. Perveq sherbimit te sms falas Line 1188 ofron dhe disa sherbime te tjera kundrejt pageses por me kosto shum te mire sidomos per telefonatat ne Republiken Ceke.

Linku - www.1188.cz

Sms Ne Amerike dhe Kanada

Joopz eshte platforme online qe ju mundeson dergimin dhe marrjen e sms falas ne te gjith operatoret e telefonise celulare ne Amerike dhe kanada. Gjithashtu mund te dergoni mesazhe ne grup, mesazhe te programua per urime, evente, etj.

Link - joopz.com

Free Sms Mesazhe ne Bullgari

BulSms eshte nje platforme online e cila mundeson dergimin e sms falas ne Bullgari tek operatoret e telefonise celulare, Vivakom, Mtel dhe Globul. Sms dergohen deri ne 90 karaktere secili dhe mund te dergoni dhe sms ne grup ose te rregjistroni kontaktet ne menun tuaj tek siti.

 Linku - bulsms.com

3 sms falas ne Kube

Sms Con Cuba eshte nje platforme per dergimin e sms me pagese ne Kube dhe mbar boten kundrejt tarifave te leverdishme. Ne momentin e rregjistrimin do perfitoni 3 sms falas per ti derguar kudo ne bote, duke ndryshuar IP mund te rregjistroheni disa here per te perfituar nga 3 sms falas.

Linku - smsconcuba.com

3 Sms Falas ne Australi

Web2msg eshte nje portal online  i cili ju mundeson qe te dergoni qdo dite 3 sms falas drejt qdo numeri celulare ne Australi. Eshte i shpejte dhe falas, ju mund te merrni dhe mesazhet e kthimit. Web2msg mundeson dergimin e sms pa rregjistrim dhe komplet falas.

Linku - web2msg.com


MobiClient ofron 3 mesazhe falas per te gjith klientet fillestare qe rregjistrohen ne websit. MobiClient eshte nje program qe instalohet ne Pc, shum i perdorur nga individet dhe bizneset per te derguar sms. Mjafton te beni rregjistrimin falas dhe mund te dergoni 3 sms e pare falas ne gjithe boten.

Linku - mobiclient.com

Copyright © 2006 - 2014 - Sms Falas - is proudly powered by Maw Agency
Ky blog eshte falas per te gjith, gjithashtu lejohet kopjimi i qdo materiali duke theksuar burimin.